Bookingen er nå stengt, og alle plasser fylt. Vil du vite når jeg kommer neste gang? Meld deg på mailing listen min!

Jeg kommer en uke til Oslo  (Uke 18) og tilbyr en Hjemme Hos og noen få Portrett / Nyfødt fotograferinger.  Reserver din tid under!


Hjemme Hos (kort eller hel dag)

Hjemme Hos fotograferingene mine ønsker å behandle hverdagen som om den skulle vært bryllupsdagen fordi jeg mener at hverdagene som kommer etterpå er vel så viktige. De lange dagene i den korte tiden barna er små er enda mer verdifulle enn kjolen og håret i feststemning. Så da kommer jeg til deg og fanger det fine i alt kaoset som er livet. Jeg er der, vi henger, jeg observerer og fotograferer og resultatet blir noe helt unikt, som om vi tok en liten bit av livet deres nå og pakket det inn for fremtiden. Det er faktisk bokstavelig talt det vi gjør, for bildene havner i en bok som er ment å tåle tidens tann, og nye besteforeldre kan sitte med barnebarna i armkroken og le av hvor liten og morsom pappa var en gang.

Hel dag:  jeg kommer tidlig på morgenen og går en stund etter barna har lagt seg. Dere får et bildespill til å dele på nettet og en fotobok til å ha hjemme. Alle digitale bildefiler kan kjøpes i tillegg og er ikke inkludert i prisen.

Kr 15 900 inkl. moms

Kort: 4 timer, jeg kommer tidlig og går midt på dagen. Dere får et bildespill til å dele på nettet og en bok til å ha hjemme. Alle digitale bildefiler kan kjøpes i tillegg og er ikke inkludert i prisen.

Kr 9900 inkl. moms

ekstra timer: kr 1900


Portrettfotografering (rundt 1 time)

Vi bruker 15 minutter på se-i-kamera bilder, og omlag 45 minutter på lek-med-de-voksne bilder, det da de ekte og fineste bildene kommer. En familie (to voksne, to-tre barn), det kommer et tillegg ved fler personer. Vi kan gå litt over tiden, det er ikke alltid man kan forutse barns humør så det er slingringsmonn rundt det. Alle digitale og nedlastbare bilder (20+) samt et bildespill satt til musikk som kan deles på internett inngår i prisen.

Kr 7500 inkl. moms

Ekstra personer: Kr 250 pr pers inntil tre personer

Storfamilie eller ekstra time: Kr 1900


Nyfødt fotografering (rundt 1 time)

Dette er en slags god blanding mellom Hjemme Hos og Portrett. Jeg kommer til dere, tar bilder av den nye mens barnet sover eller er våken og henger med dere. Jeg poserer ikke babyer, jeg liker å se dem som de er. Disse bildene kan taes når som helst mellom uke 0-4mnd. Alle digitale og nedlastbare bilder (20+) samt et bildespill satt til musikk som kan deles på internett inngår i prisen.

 Kr 7500 inkl. moms

 

Hvis du har andre spørsmål du ikke fant svar på her, send gjerne en mail: kristine@wildblueberryphotography.com eller trykk på knappen under.